dinsdag 3 juli 2012

Dinsdag 3 juli: Terug naar Vancouver en de camper inleveren

Vanochtend hadden we de wekker gezet voor het eerst deze vakantie. We hadden hem op 7.00 uur staan. Alleen was de batterij van de telefoon vannacht leeg geraakt, dus geen wekker vanochtend. Toevallig keek Jeffry net om 7.05 uur op zijn horloge naar de tijd.
Tegen 9.00 uur hadden we dan echt alles ingepakt, weggegooid en schoon (inclusief zelf gedoucht te hebben).
We moesten voor 11.00 uur de camper inleveren, en we hadden nog 150km te gaan, dus een beetje doorrijden was nodig.
We hebben nog wat getankt, zodat we precies op 1/4 tank zouden uitkomen (wat moest van de verhuurder) en het gebruikte propaan weer bijgevuld.
Het regende onderweg, zo hard hadden we nog niet meegemaakt deze vakantie. Gelukkig was het droog toen we weer in Delta (Vancouver) waren om de camper in te leveren. En het was precies 11.00 uur. Perfecte timing dus!
We waren niet de enigen die de camper terug brachten. Wat een chaos was het daar. Binnen 2 min. had iemand onze camper gecontroleerd. Alles was goed. De beste man, keek niet eens of hij schoon was. Ook het sterretje zag hij niet in de voorruit. Hij hoefde de manekementen niet te horen van ons, die moesten we binnen maar doorgeven. Oke, dan wat jij wil.
We hebben ons stoeltjes en broodrooster weggegeven aan mensen die een camper kwamen ophalen.

Binnen moesten we nog 260km bijbetalen, zoals verwacht. En na een kwartiertje stond er een taxi klaar om ons naar het Sheraton Airport Hotel in Richmond te brengen.
Wat een mooi hotel zeg. (voor ons dan he). Wat een ruimte ineens. We hebben 2 queenbedden op de kamer, een supermooie douche en een starbucks coffeemaker :-).
We hebben dit hotel gekregen via Hotwire, dus voor een mooi prijsje.
We mochten gelukkig direct in de kamer om 12.30 uur en mogen morgen om 13.30 uur uitchecken. Aardige man bij de receptie!


Na een poosje gerelaxt te hebben op de kamer (tv kijken en in het superzachte bed wegzakken) vonden we toch de kracht en moed om nog wat te gaan doen.
Het Richmond Center zit namelijk om de hoek. Een mega groot winkelcentrum.
Dus we hebben flink geshopt en $$$$ uitgegeven. Op de een of andere manier lukt ons dat altijd heel goed zo aan het eind van de vakantie. Alle leuke winkels waren er.





Op de foodscourt hebben we wat van de Thai gegeten en toen we helemaal uitgeshopt waren, hebben we bij White Spot gegeten. Marloes pasta en Jeffry turkey. Lekker hoor!

Nu zijn we weer terug in het hotel. We hebben geen wifi op de kamer, maar kunnen in de lobby gebruik maken van de computers met internet. Daarom hebben we geen foto's vandaag.

Onze vlucht staat voor morgen nog steeds gepland om 19.25 uur. Met aankomst 5 juli in Nederland om 14.00 uur. (TS330)
Dus misschien shoppen we morgenochtend nog wel wat. Eerst gaan we heerlijk uitslapen!

155km gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten