donderdag 5 juli 2012

Woensdag 4 juli: We verlaten Canada weer

Vannacht hadden we een onrustige nacht in onze eigenlijk net iets te zachte bedden. Ook was het vrij warm in de kamer. Maar we hebben heerlijk geslapen hoor.
Tegen 10.00 uur waren we  om te ontbijten. Dat besloten we niet in het hotel te doen (dat kostte $20 p.p. Een broodje van de subway smaakte ons ook goed.
Daarna zijn we nog even terug gegaan het grote winkelcentrum in. Nog weer even wat dingetjes gekocht.
Tegen 12.30 uur waren we weer in ons hotel.  Tijd om de tassen goed in te pakken. Eigenlijk hebben we net iets teveel gekocht. Het was echt proppen, maar gelukt uiteraard.

We hebben nog een uurtje buiten aan het zwembad gezeten in de zon en even geïnternet.

Tegen 15.30 uur namen we de shuttle naar het vliegveld.
Er stond nog geen rij bij onze balie. (we waren natuurlijk ook vrij vroeg). Marloes zette haar buik extra uit en Jeffry maakte zich extra lang. Dit had tot gevolg dat we van de steward  3 stoelen kregen voor ons beiden, nadat we alleen vroegen om een mooi plekje. Yes!

 We hebben na de douanecontrole wat winkeltjes bekeken en wat gegeten bij de foodcourt. Weer Aziatisch. (anders werd het een hamburger of weer subway). Dit was lekker hoor.



Het vliegtuig weer een A330 vertrok perfect op tijd. Dit keer hadden we geen eigen schermpjes, helaas.



We kregen spaghetti te eten met kip. Dat smaakte wat minder. Daarna heeft Jeffry films gekeken via de tv boven de stoelen en Marloe proberen te slapen. De vlucht duurde lang aangezien het slapen niet goed lukte. Voor ons zaten twee jongens, die werkelijk waar de hele vlucht hebben gediscussieerd met elkaar en dat op een te hard volume. Hoe irritant. Door de oordopjes heen hoorde je ze nog. Verder was het overal stil.

We hebben allebei ongeveer een uurtje geslapen, toen werden we gewekt voor het ontbijt. De vlucht duurde toen nog twee uur. Tja… had wat ons betreft wel wat later gemogen. Maar ja….

Om 13.45 uur landden we op Schiphol. Het was voor ons toen 4.45 uur. Dus dat wordt doorbijten vandaag. Als je met het vliegtuig naar een zonbestemming vliegt, krijg je vaak zo’n klap in je gezicht van de warme lucht als je aankomt. Nou die klap kregen we nu in Nederland. Wat een benauwd weer zeg. Even wennen voor ons (met wandelschoenen aan, lange broek e.d.)

We werden opgehaald door Jeffry’s ouders. Dus konden we lekker in één streep door naar huis toe.

En daar zijn we nu weer. Wat is ons huis dan weer groot en licht. Heerlijk om weer thuis te zijn. En wat hebben we weer een mooie vakantie gehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten